SPORTEN IN TEAMVERBAND

28 februari 16:00  Buiten mag per 3 maart iedereen tot en met 26 jaar op sportaccommodaties in teamverband sporten zonder dat ze anderhalve meter afstand in acht hoeven te nemen. De competitie ligt wel stil, onderlinge wedstrijden binnen de eigen club zijn toegestaan.

Competitie Senioren A niet hervat

28 februari 15:45  Nadat het kabinet dinsdag 23 februari de bestaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus grotendeels verlengde, komt de KNVB met de gevolgen daarvan voor de routekaart voor het amateurvoetbal. Door de verlengde maatregelen kunnen in ieder geval de seniorencompetities veldvoetbal in de categorie A (eerste elftallen Tweede Divisie tot en met Vijfde Klasse) niet worden hervat. meer »

MO15 Nieuwe trainingspakken

22 december 10:45  Dankzij de familie van Steenoven zijn de meiden van de MO15 voorzien van nieuwe trainingspakken. Wij willen namens de meiden en vv Wadenoyen de familie van Steenoven hartelijk danken voor deze bijdrage aan onze vereniging.

Thermoshirts voor MO17

22 december 10:45  De meiden van de MO17 zijn dankzij de sponsoring van JOLA Poolse personeelsondersteuning voorzien van thermoshirts. Namens de meiden en vv Wadenoyen willen wij Jola Krebaum-Henkelman bedanken voor de ondersteuning aan onze vereniging.

Coronamaatregelen

1 november 15:45  Door de aankondiging van minister Hugo de Jonge, dat de coronamaatregelen zeker 'tot in december zullen duren' lijkt het erop dat de winterstop al is ingegaan. meer »

Wadenoyen 3 nieuwe teamsponsor

1 november 15:30  Dit seizoen heeft Wadenoyen 3 een verjongings kuur ondergaan. De 'oude' spelers van het derde zijn nu actief als het vijfde (veteranen) van Wadenoyen. meer »

Coronaprotocol

22 augustus 15:00  Het voetbalseizoen 2020/2021 zal er anders uitzien dan andere jaren. Door het Corona virus hebben we te maken met strenge richtlijnen waar we ons aan te houden hebben. meer »

Partnerclub Vitesse

NIEUWE KLEDING JO13 WADENOYEN

11 november 15:30  Nieuwe trainingspakken, tassen en wedstrijdshirts voor de JO13. meer »

NIEUWE TRAININGSPAKKEN EN TENUES VOOR WADENOYEN JO11

1 oktober 20:15  De JO11 van vv Wadenoyen is dankzij Christian Van Os van Elobau Benelux BV voorzien van nieuwe trainingspakken en tenues. meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!