HomeAlgemene Ledenvergadering

4 oktober 10:15  Maandag 17 oktober 20:00 uurmeer »

8x gelezen

Rabo ClubSupport

5 september 20:30  Jouw stem is geld waard. Goed voor jouw club & geweldig voor de samenleving.meer »

20x gelezen

Ballenactie

24 augustus 12:00  De aanschaf van nieuwe ballen is altijd weer een hele uitgave. Daarom organiseren wij de Ballenactie!meer »

53x gelezen

Nieuw bestuur vv Wadenoyen

22 juni 20:30  VV Wadenoyen verder met bestuur 'op afstand'. Vanaf 1 april is het nieuwe dagelijks bestuur van vv Wadenoyen in functie getreden. Rob Verwaayen (voorzitter), Simon Ettekoven (secretaris) en Dick Lunenberg (penningmeester) zijn per 1 april aangetreden als dagelijks bestuur van vv Wadenoyen.meer »

135x gelezen

Vacature Trainer Wadenoyen 2 (zondag)

12 juni 17:00  V.v. Wadenoijen is voor komend seizoen op zoek naar een trainer voor ons tweede elftal op de zondag. Wij zijn op zoek naar een gedreven, enthousiaste trainer, die deze jonge groep wil trainen en begeleiden.meer »

267x gelezen

Hoofdsponsor Jeugd

27 november 11:30  VV Wadenoyen heeft dit seizoen ook een hoofdsponsor Jeugd. VV Wadenoyen was op zoek naar een sponsor die zich in het bijzonder inzet voor de jeugd en heeft die gevonden. Betuwe Events is voor de aankomende drie jaren hoofdsponsor voor al onze jeugdelftallen.meer »

171x gelezen

Nieuwe Kleedkamer Sponsor

27 november 11:30  Van der Heijden Loonbedrijf uit Kapel-Avezaath, naast alle andere sponsor uitingen, nu ook kleedkamer sponsor. Alle kleedkamers worden bij VV Wadenoyen gesponsord, dit gebeurt door de sponsoruiting in de vorm van de bedrijfsnaam naast de deur, dit zijn sponsoren die de vereniging een warm hart toe dragen.

218x gelezen

MO15 Nieuwe trainingspakken

22 december 10:45  Dankzij de familie van Steenoven zijn de meiden van de MO15 voorzien van nieuwe trainingspakken. Wij willen namens de meiden en vv Wadenoyen de familie van Steenoven hartelijk danken voor deze bijdrage aan onze vereniging.

548x gelezen

Thermoshirts voor MO17

22 december 10:45  De meiden van de MO17 zijn dankzij de sponsoring van JOLA Poolse personeelsondersteuning voorzien van thermoshirts. Namens de meiden en vv Wadenoyen willen wij Jola Krebaum-Henkelman bedanken voor de ondersteuning aan onze vereniging.

578x gelezen

Wadenoyen 3 nieuwe teamsponsor

1 november 15:30  Dit seizoen heeft Wadenoyen 3 een verjongings kuur ondergaan. De 'oude' spelers van het derde zijn nu actief als het vijfde (veteranen) van Wadenoyen. meer »

751x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!