Privacy verklaring vv Wadenoyen


PRIVACYVERKLARING

ALGEMENE VERORDENING
GEGEVENS BESCHERMING (AVG)

ORGANISATIE

Naam                                          : Voetbal Vereniging Wadenoyen.
Vestigingsadres                          : Dreef 5, 4016 MJ Wadenoijen
Inschrijvingsnummer KvK           : 11009778
Telefoon                                      : 0344-661594
E-mail                                         : info@vvwadenoyen.nl                             

 

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

Voetbal Vereniging Wadenoyen zal uw persoonsgegevens verwerken doordat u lid wordt en gebuik maakt van de diensten van Voetbal Vereniging Wadenoyen. De verwerking is noodzakelijk voor de uitvoering of de totstandkoming van een overeenkomst met de betrokkene (het opnemen van een nieuw lid in de ledenadministratie), de betrokkene geeft toestemming voor de verwerking (het plaatsen van foto’s van spelers (jeugdspelers) op social media) en de verwerking is noodzakelijk vanwege een gerechtvaardig belang van de vereniging om leden te voorzien van informatie via de nieuwsbrief.

Door gebruik te maken van onze diensten stemt u in met de verwerking hiervan.

Voetbal Vereniging Wadenoyen zal de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Voor - en achternaam
  • Adresgegevens
  • Geboortedatum
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IBAN
  • Lidnummer

 

Indien u niet akkoord gaat met de verwerking van de persoonsgegevens is het niet mogelijk lid te worden van onze vereniging. Uw persoonsgegevens zijn namelijk van belang voor het innen van de contributie, het inschrijven bij de KNVB en voor het deelnemen aan trainingen en wedstrijden. (Indien u niet voldoet aan de contributie verplichting zal het recht om deel te nemen aan de trainingen en wedstrijden vervallen, dit ivm verzekeringen.)

 

HOE LANG WORDEN PERSOONSGEGEVENS BEWAART

Voetbal Vereniging Wadenoyen bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens zullen na opzegging maximaal twee jaar bewaart worden. Voor informatie die valt onder de ficale bewaarplicht geldt een termijn van zeven jaar.

Gegevens die voor statische, wetenschappelijke of historische doeleinden langer bewaart blijft zullen blijven worden nioet voor andere doeleinden gebruikt dan zoals omschreven en zullen zover mogelijk worden geanonimiseerd.


DELEN MET ANDEREN

Voetbal Vereniging Wadenoyen verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien het hier gaat om een wettelijke verplichting.


GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft ten allen tijde het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar in pr@vvwadenoyen.nl Voetbal Vereniging Wadenoyen zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.


KLACHT INDIENEN BIJ AUTORITEIT PERSOONSGEGEVENS (AP)

U heeft het recht een klacht in te dienen bij de AP www.autoriteitpersoonsgegevens.nl als Voetbal Vereniging Wadenoyen bovengenoemde niet naleeft.


BEVEILIGEN

Voetbal Vereniging Wadenoyen neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoor-loofde wijziging tegen te gaan. Uw persoonsgegevens zullen door de penningmeester en/of de leden-administratie worden verwerkt, hiervoor wordt gebruik gemaakt van het programma Sportlink. De verwerking van de gegevens wordt bijgehouden in het verwerkingsregister. De penningmeester, ledenadministratie en accountant zijn de enige personen die toegang hebben tot deze informatie.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door ons verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met op met pr@vvwadenoyen.nl

CONTACTGEGEVENS

Penningmeester  :  Ron Suydendorp                     Ledenadministratie  :  

 Adres                  : Dreef 5
Postcode             : 4014 MJ
Woonplaats         : Wadenoijen

 

VERLENEN VAN TOESTEMMING

Indien u toestemming heeft gegeven voor het plaatsen van foto’s van spelers (jeugdspelers) of het opslaan van vertrouwelijke informatie dan is het mogelijk om deze toestemming op ieder moment weer in te trekken. Hiervoor kunt u contact opnemen met de ledenadministratie. Indien u deze toestemming intrekt zult u als speler (jeugdspeler)niet gevraagd worden voor teamfoto’s die gebruikt worden voor de website, social media en mediaberichten.

 

BRON VAN DE GEGEVENS

Indien persoonsgegevens niet afkomstig zijn van de betrokkene zelf (in geval van minderjarig lid) zal altijd de bron van herkomst worden vermeld.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!