Partners

Co-Sponsor:
  Met meer dan 30 jaar ervaring in huis, onze klantgerichte service, een goed te bereiken locatie en 6 dagen (in Tiel) per week geopend hebben we een goede reputatie opgebouwd. In de afgelopen jaren hebben we onze winkel gefaseerd aangepast en uitgebreid zodat we een breed assortiment hebben.


Jonas Electro in Tiel is een dynamisch bedrijf, dat allerlei diensten levert op het gebied van elektrotechnische installatie. Met een ruime ervaring in elektrawerk kunnen wij de volledige elektrische installatie in en rondom uw (nieuwe) woning of bedrijfspand vlot, vakkundig en veilig aanleggen. Ook voor onderhoud en kleinere klussen kunt u ons inschakelen, zoals de aanleg van een stopcontact of een extra groep voor nieuwe apparatuur, de vervanging van oude leidingen of een uitbreiding van de elektra in uw bestaande pand, ook bij verbouw.

AVOS Totaalafbouw heeft meer dan 30 jaar ervaring met zowel het stukadoren van bedrijfspanden en particuliere woningen, alsmede met restauratiewerk van monumentale panden. Zij kunnen verschillende soorten werk voor u leveren voor de wanden en plafonds zoals spachtelputz, spackspuiten, schuurwerk, leemstucwerk, pleisterwerk, latex spuiten, buitengevelisolatie en raapwerk; zowel handmatig als machinaal. Ook kunt u bij AVOS terecht voor betonlook.
elobau levert genoteerde bedrijven over de hele wereld contactloze sensorische technologie en behoort tot de top internationale leveranciers. Naast een uitgebreid en constant groeiend standaard assortiment, ontwikkelen en produceren wij oplossingen op maat voor verschillende industriële toepassingen en voor de sector van de automotive engineering. Onder de uitgebreide productlijn bevinden zich componenten en systemen voor bedrijfsvoertuigen, machineveiligheid en niveaumeting. 
Kleedkamer Sponsors:Fruitpartners Blom is al jaren actief in de fruithandel en fruitexport vanuit het hart van de Betuwe, Deil. De hoofdproducten van fruitpartners Blom zijn appels, peren, aardbeien en kersen. Fruitpartners Blom beschikt over een heel modern bedrijfspand met een grote neerzethal, koelfaciliteiten, acht dockboards en een moderne kantoorruimte waar onze verschillende afdelingen van de organisatie goed gehuisvest kunnen worden.Van Haaften Fruit is sinds 1969 een vertrouwde naam in het telen van hardfruit. Vanaf 1986 hebben wij ons daarnaast gespecialiseerd in het koelen, sorteren en verpakken hiervan. In 1993 hebben we dit nog verder uitgebreid met handel en transport. 
Hierdoor zijn we een belangrijke schakel geworden in de fruitsector.
Wij staan voor: kwaliteit, snelheid en flexibiliteit.
Bij van Haaften Fruit is uw product in goede handen!


Poolfun Zwembaden is een specialist op het gebied van zwembaden aanleg, renovatie en onderhoud. Wij zijn jaren actief in het aanleggen van bouwkundige zwembaden. Het aanleggen van een zwembad gaat geheel volgens uw wensen. Samen met u overleggen we het soort, zwembad model, de afmetingen, etc. Daarbij wordt ook besproken met welke technieken wij gaan werken, denk aan verwarmings-, zuiveringstechnieken e.d. Wij kunnen voor u het totale bouwplan van A tot Z regelen. Het voordeel hiervan voor u is dat er 1 aanspreekpunt is en dat alles overzichtelijk is betreft de werkzaamheden.


Gerben Pegels Montage Kapel-Avezaath. Bergakker 24013CMKapel-Avezaath

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!