Over ons - vv Wadenoijen

Over ons

Voetbal Vereniging Wadenoyen

Op 5 augustus 1955 is vv Wadenoyen door een aantal enthousiaste mensen opgericht. In de omliggende dorpen waren al verenigingen opgericht en dat bracht men op het idee ook een voetbalvereniging op te richten in Wadenoijen. Vanaf de jaren 70 is v.v. Wadenoijen te vinden op sportpark de Iepengaard aan de Dreef in Wadenoijen.

Onze clubkleuren zijn ook de kleuren van het dorp Wadenoijen. Het shirt is rood/zwart met een zwarte broek en rode sokken met zwarte strepen. 

Onze voetbalvereniging telt momenteel ruim 320 leden. Ons vlaggenschip, het 1e elftal, is actief in de 4e klasse. Naast het 1e hebben we ons 2e elftal, een heel aardig team, dat bestaat uit een mix van ervaren mannen en jonge talenten, waar ook het 1e nog regelmatig uit kan oogsten. Ook het  3e, 4e, 5e en zaterdag 2 seniorenteam hebben op hun geheel eigen wijze een vaste plaats binnen onze vereniging. Gezelligheid staat bij hen bovenaan, behalve in het veld. Daar willen ze nog steeds winnen. Ook heeft vv Wadenoijen een dames 30+ en een heren 45+ team.

Seizoen 2022-2023 is vv Wadenoyen actief met 10 jeugdteams: JO7-1, JO8-1, JO9-1, JO11-1, JO12-1, JO15-1, JO16 en een JO18-1. Bij de meiden beschikken we dit jaar over 2 teams: MO15-1, en MO17-1.

Onze vereniging beschikt over twee velden, waarvan 1 kunstgrasveld (hoofdveld) wat ook als trainingsveld dienst doet en een kleiner middenveld dat als trainingsveld dient.


Het bestuur van vv Wadenoyen heeft op het gebied van voetbal-technische zaken bepaalde taken en bevoegdheden overgedragen aan de Technische Commissie. De commissie geeft gevraagd en ongevraagd adviezen op voetbaltechnisch gebied en is verantwoordelijk voor de uitvoering van het algehele technisch beleid binnen vv Wadenoyen.

 

Naast het voetbal vinden wij ook het sociale aspect en het verenigingsleven er belangrijk. Voor jong en oud worden er met de regelmaat allerlei activiteiten georganiseerd. Om maar een paar voorbeelden te noemen: Sinterklaasfeest, erwtensoeptoernooi, loterij, bazaar, Rien Kusters wintertoernooi, SuperSunday, DerbySunday en een daverend eindfeest ter afsluiting van het seizoen. Binnen de vereniging is er een enthousiaste activiteitencommissie actief, die tal van deze evenementen organiseert.

Maar vv Wadenoyen is ook een vereniging die haar aantrekkingskracht heeft tot ver buiten ons eigen mooie dorp. En we mogen dan ook met trots zeggen dat we vele sponsoren hebben die vv Wadenoyen op vele manieren steunen en onze mooie club een warm hart toedragen.


 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!