Technische Commissie - vv Wadenoijen

Technische Commissie

 

Het bestuur van VV Wadenoyen heeft op het gebied van voetbal-technische zaken bepaalde taken en bevoegdheden overgedragen aan de Technische Commissie. De commissie geeft gevraagd en ongevraagd adviezen op voetbaltechnisch gebied enis verantwoordelijk voor de uitvoering van het algehele technisch beleid binnen VV Wadenoyen.

Het Technisch beleidsplan van VV Wadenoyen beoogt aan een ieder die binnen de vereniging een taak heeft op het gebied van voetbalzaken inzicht te verschaffen in structuren, taken en verantwoordelijkheden op voetbaltechnisch gebied. Daarnaast dient dit plan kaders te creëren, waarbinnen het bestuur en de Technische Commissie besluiten kunnen nemen. Verder staat in het plan zo concreet mogelijk omschreven welke zaken VV Wadenoyen belangrijk vindt in de training, coaching, begeleiding en het functioneren van het kader. 

 

De Technische Commissie wordt gevormd door:

Peter Boudewijn    
Jack Verbeek    
Ronald Monhemius    
Arnold Boudewijn    
Rini Kusters    

 

Voor vragen kunt u contact opnemen via: tc@vvwadenoyen.nl

 

Downloads:

Door op de volgende link te klikken, komt u bij het technisch beleidsplan die door de technischecommissie is opgesteld voor de periode van 2020/2021: Technisch_beleidsplan_vvWadenoyen_2020.pdf

Door op de volgende link te klikken, komt u bij het jeugdplan die door de technischecommissie is opgesteld voor de periode van 2020-2021: 
jeugdplan vv wadenoyen

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!