Datum

27 september 2020 14:00

Accommodatie

Onbekend

Wadenoyen begon sterk aan de wedstrijd in Hedel. In de eerste 5 minuten kreeg Rob Schepens al een kopkans. Later kreeg Berto een kans door een goede actie van, de spits van deze week, Ali. De bal vloog net voorlangs en Hedel kwam met de schrik vrij.

In de 7e mintuut schoot de nummer 10 van Hedel een vrije trap feilloos in de kruising. Zo kwam Wadenoyen tegen de verhoudingen in op achterstand. Even later kwam Hedel weer sterk naar voren maar haalde Wadenoyen opgelucht adem, de bal ging net over. Vanaf minuut 20 pakte Wadenoyen het goede begin weer op. Dit leverde een kans op voor Barry Dorrestijn, zijn bal die leek in de bovenhoek te verdwijnen maar ‘Tank’, de keeper van Hedel tikte de bal net over. Verder kreeg Rob op aangeven van Jordy nog 2 goede kop kansen maar deze verdwenen helaas in het zijnet en in de handen van de keeper van Hedel. Zo ging een veel sterker Wadenoyen net als vorige week met 1-0 achter thee drinken.

Beide teams beginnen erg teleurstellend aan de 2e helft. Weinig dreiging vooruit van beide teams. 63e minuut wissel Jordie Suijendorp vervangt Barry Dorrestijn. 70e minuut wissel Jop Termeer vervangt Timo Kempen. Op een paar corners na van beide kanten gebeurd er nog vrij weinig in de 2e helft. Wissel 78e minuut Vincent van Moorselaar vervangt Tijn Toenders. In de 87e minuut had Jop Termeer de gelijkmaker op de schoen na een goede actie van Tjake kwam Jop 1 op 1 op de keeper maar helaas voor Wadenoyen pakte de keeper de bal goed. Dit was de kans op de 1-1. 88e minuut nog een kans voor Hedel maar die schoten de bal voorlangs. In de 90e minuut nog een laatste schot van Jordy van Ingen maar die schiet hem hoog over.

Een teleurstellend resultaat maar, we moeten de koppies omhoog houden en op naar de kraker tegen SBV volgende week thuis!