Lid worden - vv Wadenoijen

Lid worden

Lid worden! 

VV Wadenoyen is er voor iedereen die wil voetballen. Als u kennis wilt maken met voetbal vereniging Wadenoyen, dan kunt u altijd een keer langs komen. Voor nieuw jeugdig talent kunt u dan het best op een maandag of woensdag avond tussen 18.15-19.30 uur langskomen of contact opnemen met afdeling jeugdzaken. Voor de oudere voetballers kunt u dinsdag of donderdag tussen 20.00-22.00 altijd terecht bij onze club.

Door het invullen van het aanmeldformulier meld u zichzelf of uw kind aan bij VV Wadenoyen.

Klik op onderstaande link om het aanmeldformulier in te vullen:
Aanmeldformulier


Let op: voor leden die actief willen gaan voetballen bij VV Wadenoyen is dit formulier alleen een aanmelding. U bent (of uw kind is) dan nog geen lid. Na versturen van het inschrijfformulier nemen wij op korte termijn contact met u op voor een gesprek en zodra duidelijk is dat u of uw kind in een team kan worden geplaatst, wordt het lidmaatschap pas echt een feit. Gegevens van dit aanmeldformulier gebruiken wij dan om u/uw kind lid te maken van VV Wadenoyen en in te schrijven bij de KNVB.


Wilt u eerst informatie, dan kunt u contact opnemen met:

Ledenadministratie@vvwadenoyen.nl


De contributiebedragen per seizoen op dit moment zijn:

Mini 5 t/m 6 jaar €  96,00
Pupillen 7 t/m 12 jaar €  96,00
Junioren 13 t/m 15 jaar € 112,00
Junioren 16 t/m 18 jaar € 112,00
Senioren € 163,00
35+ €   55,00
Rustende leden €   55,00


De contributie kunt u betalen per jaar of per half jaar. Hiervoor dient u de doorlopende machtiging te tekenen.

Leden krijgen een tenue in bruikleen, dit bestaat uit shirt, broek en sokken. Indien het team beschikt over een sponsor die ook tassen en trainingspakken ter beschikking stelt, dan krijgt u deze ook in bruikleen.


Sluitingsdatum overschijvingen / beëindiging lidmaatschap:


Zoals wellicht bekend hanteert de K.N.V.B. een uiterste datum van 31 mei voor het aanvragen van overschrijving of beëindiging van het lidmaatschap. Deze datum is de peildatum voor het nieuwe seizoen. Bent u dus op 31 mei lid van v.v. Wadenoyen, dan staat u dus voor het hele nieuwe seizoen bij de K.N.V.B. geregistrerd als lid en bent u contributie verschuldigd voor het nieuwe seizoen. Opzegging van het lidmaatschap kan dus uitsluitend schriftelijk plaatsvinden vóór 31 mei van enig jaar.

 

Natuurlijk kunt u ons ook steunen door donateur te worden:

Wanneer u donateur bent ondersteund u onze vereniging en bent u altijd welkom op het sportpark. 


 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!