Nieuwe leden!

Als u lid wilt worden van voetbal vereniging Wadenoyen, dan kunt u altijd een keer langs komen. Voor nieuw jeugdig talent kunt u dan het best op een maandag of woensdag avond tussen 18.15-19.30 uur langskomen of contact opnemen met afdeling jeugdzaken. Voor de oudere voetballers kunt u dinsdag of donderdag tussen 20.00-22.00 altijd terecht bij onze club.

De contributiebedragen per seizoen op dit moment zijn:

Mini 5 t/m 6 jaar €  96,00
Pupillen 7 t/m 12 jaar €  96,00
Junioren 13 t/m 15 jaar € 112,00
Junioren 16 t/m 18 jaar € 112,00
Senioren € 163,00
35+ €   55,00
Rustende leden €   55,00

De contributie kunt u betalen per jaar of per half jaar. Hiervoor dient u wel de doorlopende machtiging te tekenen.

Leden krijgen een tenue in bruikleen, dit bestaat uit shirt, broek en sokken. Indien het team beschikt over een sponsor die ook tassen en trainingspakken ter beschikking stelt, dan krijgt u deze ook in bruikleen.

Wilt u eerst informatie, dan kunt u contact opnemen met:

E-mail: penningmeester@vvwadenoyen.nl    of   ledenadministratie@vvwadenoyen.nl

Inschrijfformulier:

Sluitingsdatum overschijvingen / beëindiging lidmaatschap:

Zoals wellicht bekend hanteert de K.N.V.B. een uiterste datum van 31 mei voor het aanvragen van overschrijving of beëindiging van het lidmaatschap. Deze datum is de peildatum voor het nieuwe seizoen. Bent u dus op 31 mei lid van v.v. Wadenoyen, dan staat u dus voor het hele nieuwe seizoen bij de K.N.V.B. geregistrerd als lid en bent u contributie verschuldigd voor het nieuwe seizoen. Opzegging van het lidmaatschap kan dus uitsluitend schriftelijk plaatsvinden vóór 31 mei van enig jaar.

Natuurlijk kunt u ons ook steunen door donateur te worden:

Wanneer u donateur bent ondersteund u onze vereniging en bent u altijd welkom op het sportpark.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!