ADDIE KUSTERS VERLENGT NIET - vv Wadenoijen

ADDIE KUSTERS VERLENGT NIET

27 december 2022 9:00

vv Wadenoyen

Na bijna 5 seizoenen heeft​ Addie besloten om aan het einde van dit seizoen zijn contract als trainer van Wadenoyen 1 niet te verlengen.

Wadenoyen 1 werd eind juni kampioen in de 5de klasse en dit was de kroon op het werk van Addie Kusters. Het was een moeilijke start voor Addie die vrijwel direct na zijn aanstelling te maken kreeg met twee verloren coronaseizoenen. Hij wist de groep te motiveren en bij elkaar te houden en zeker niet zonder resultaat. Dit seizoen zal Addie met zijn selectie er alles aan doen om klassebehoud te realiseren.

Addie is een club-icoon binnen vv Wadenoyen. Naast trainer is hij zelf jaren actief geweest op het veld en heeft meer dan 400 doelpunten gescoord voor de club. Naast zijn trainerschap bij het eerste is Addie ook zeer betrokken bij de meidenafdeling van vv Wadenoyen en traint hij de Meiden onder 17 en het dames elftal.​

De club heeft er het volste vertrouwen in dat dit seizoen klassebehoud wordt veilig gesteld en dat Addie het afscheid krijgt wat hij verdient. De technische commissie zal de aankomende periode op zoek gaan naar een opvolger.
Bron: vv Wadenoyen
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!